Pupillen

Maart
12
Op maandag 9 April 2018 vindt er weer een trainingswedstrijd plaats voor de pupillen. Dit is een erg leuke en laagdrempelige wedstrijd, tijdens de trainingsuren van de pupillen die in Groningen trainen. De pupillen die in Roden trainen zijn natuurlijk ook van harte uitgenodigd! Lees verder »

Maart
10
Op maandag 19 en woensdag 21 maart is er een mogelijkheid om clubkleding te bestellen. Dit kan tussen half 6 en 6 uur en in het clubhuis. Lees verder »

Februari
24
De voorbereidingen voor het nieuwe wedstrijdseizoen zijn al volop bezig!! Maar eerst hebben we in maart nog twee mooie indoorwedstrijden in het verschiet. Lees verder »

Februari
24
In het volgende bericht het totaaloverzicht van alle wedstrijden en andere activiteiten uit ons jaarplan. Zet de belangrijke data alvast in de agenda! Lees verder »

Februari
24
De voorjaarsvakantie staat voor de deur, tijd voor weer een update vanuit het pupillenkamp. Volgende week, tijdens de voorjaarsvakantie zijn er geen trainingen in Groningen en Roden. Lees verder »

Januari
04
Activiteiten voor dit jaar zijn toegevoegd in de activiteitenkalender. Lees verder »

November
29
Voor enkelen van jullie is onderstaand bericht een herhaling van vorig jaar, voor anderen nieuw. Lees verder »

Mei
10
In deze nieuwsbrief informeren we u als ouders over een paar belangrijke ontwikkelingen en activiteiten voor de komende tijd. Maar allereerst willen we de nieuwe kinderen en ouders van harte welkom bij de club. Lees verder »

April
05
De medaillewedstrijd Groningen/Drenthe staan weer voor de deur. Lees verder »

Groningen Atletiek op
facebook

Locatie

Runnersworld

Runnersworld Groningen

DAKA

DAKA
© Copyright 2018 - Groningen Atletiek