Algemeen

Mei
20
Vandaag zijn er op meerdere plaatsen atleten in actie gekomen. En er waren heel wat mooie prestaties te beleven. Lees verder »

Mei
14
Shanghai - Bij de 2e Diamond League van 2017 stond Thijmen Kupers aan de start van zijn favoriete 800 meter. Na in april vier weken op trainingskamp geweest te zijn in Flagstaff was de tienvoudig Nederlands kampioen fit en goed voorbereid voor de eerste wedstrijd van het wedstrijdseizoen. In een ... Lees verder »

Mei
08
Aan iedereen die nieuwe clubkleding heeft besteld: Deze week zal het geld geïnd worden! Lees verder »

April
24
De trainingsmomenten voor de C/D junioren in de meivakantie: Lees verder »

April
19
Flagstaff (US) - Terwijl de meeste atleten van Team 4 Mijl zich opmaken voor vertrek naar het trainingskamp in Portugal, verblijft Thijmen Kupers al enige tijd op hoogte in het Amerikaanse Flagstaff. Hij geeft een update over zijn trainingsstage tot nu toe. Lees verder »

April
16
Met trots delen we mee dat Groningen Atletiek het stokje van Golazo heeft overgenomen om de Bommen Berend Loop 2017 te organiseren. Lees verder »

April
06
In het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 april zal de baan zeer beperkt te gebruiken zijn in verband met het pupillenkamp dat georganiseerd wordt op de baan. Dit zal zijn vanaf zaterdag eind van de middag tot en met zondagavond. Dit geldt ook voor de kantine! Lees verder »

April
05
Meld je nu aan voor de jurycursus in mei Lees verder »

April
01
Vanmorgen de eerste Start to Run. Vele beginnende enthousiaste lopers die in 7 weken worden begeleid om daar na minstens 25 minuten te kunnen hardlopen. Heb je ook nog zin om mee te lopen dan kan. Ook op woensdagavond wordt er extra training gegeven start om 19.00 uur. Zaterdag morgen ... Lees verder »

Maart
27
Pasavonden in Groningen en Roden deze week Lees verder »

Groningen Atletiek op
facebook

Locatie

Runnersworld

Runnersworld Groningen
© Copyright 2017 - Groningen Atletiek