Algemeen

Juni
16
De clubkleding is binnen. Zoals beloof zijn er weer 3 pasavonden gepland en wel aankomende week: Lees verder »

Juni
06
Afgelopen Pinksterweekend (4 en 5 juni 2017) werd er een Pinkstermeerkamp gehouden in Amstelveen Zuid. Vele atleten (294) van diverse teams waren aanwezig. Waaronder ook drie atleten van Groningen Atletiek. Bij de Jongens Junioren C2 deden mee Kosheen Miran en Boas Okken. En bij de Meisjes Junioren D2 Tiba Miran. Lees verder »

Mei
28
Ben je op zoek naar: - zinvol werk in een dynamische vereniging? - een nieuwe (administratieve) uitdaging? - lekker vanuit huis vrijwilligerswerk doen op een tijdstip dat jou past? Dan is deze administratieve functie wat voor jou Lees verder »

Mei
26
Bij de Harry Schulting Games op Hemelsvaartdag kwamen verschillende atleten namens Groningen Atletiek in actie. Lees verder »

Mei
20
Vandaag zijn er op meerdere plaatsen atleten in actie gekomen. En er waren heel wat mooie prestaties te beleven. Lees verder »

Mei
14
Shanghai - Bij de 2e Diamond League van 2017 stond Thijmen Kupers aan de start van zijn favoriete 800 meter. Na in april vier weken op trainingskamp geweest te zijn in Flagstaff was de tienvoudig Nederlands kampioen fit en goed voorbereid voor de eerste wedstrijd van het wedstrijdseizoen. In een ... Lees verder »

Mei
08
Aan iedereen die nieuwe clubkleding heeft besteld: Deze week zal het geld geïnd worden! Lees verder »

April
24
De trainingsmomenten voor de C/D junioren in de meivakantie: Lees verder »

April
19
Flagstaff (US) - Terwijl de meeste atleten van Team 4 Mijl zich opmaken voor vertrek naar het trainingskamp in Portugal, verblijft Thijmen Kupers al enige tijd op hoogte in het Amerikaanse Flagstaff. Hij geeft een update over zijn trainingsstage tot nu toe. Lees verder »

April
16
Met trots delen we mee dat Groningen Atletiek het stokje van Golazo heeft overgenomen om de Bommen Berend Loop 2017 te organiseren. Lees verder »

Groningen Atletiek op
facebook

Locatie

Runnersworld

Runnersworld Groningen
© Copyright 2017 - Groningen Atletiek