Algemeen

April
24
De trainingsmomenten voor de C/D junioren in de meivakantie: Lees verder »

April
19
Flagstaff (US) - Terwijl de meeste atleten van Team 4 Mijl zich opmaken voor vertrek naar het trainingskamp in Portugal, verblijft Thijmen Kupers al enige tijd op hoogte in het Amerikaanse Flagstaff. Hij geeft een update over zijn trainingsstage tot nu toe. Lees verder »

April
16
Met trots delen we mee dat Groningen Atletiek het stokje van Golazo heeft overgenomen om de Bommen Berend Loop 2017 te organiseren. Lees verder »

April
06
In het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 april zal de baan zeer beperkt te gebruiken zijn in verband met het pupillenkamp dat georganiseerd wordt op de baan. Dit zal zijn vanaf zaterdag eind van de middag tot en met zondagavond. Dit geldt ook voor de kantine! Lees verder »

April
05
Meld je nu aan voor de jurycursus in mei Lees verder »

April
01
Vanmorgen de eerste Start to Run. Vele beginnende enthousiaste lopers die in 7 weken worden begeleid om daar na minstens 25 minuten te kunnen hardlopen. Heb je ook nog zin om mee te lopen dan kan. Ook op woensdagavond wordt er extra training gegeven start om 19.00 uur. Zaterdag morgen ... Lees verder »

Maart
27
Pasavonden in Groningen en Roden deze week Lees verder »

Maart
22
Startdatum: Zaterdag 01-04-2017 om 9.30 uur Atletiekbaan Stadspark – Mulock Houwerlaan 25 – 9727 KG Groningen Voor inschrijving en meer informatie : https://www.yakultstarttorun.nl/ Wat is Yakult Start to Run? Yakult Start to Run is de hardloopcursus van de Atletiekunie. Hierbij leer jij van een professionele trainer in zeven weken op ... Lees verder »

Maart
21
Informatie over de nieuwe pasavonden voor de clubkleding Lees verder »

Maart
20
De laatste van 4 trainingslopen voor de Marathon Rotterdam zondag 9 april a.s. Lees verder »

Groningen Atletiek op
facebook

Locatie

Runnersworld

Runnersworld Groningen
© Copyright 2017 - Groningen Atletiek