Alle nieuwsberichten

Uitnodiging pupillen activiteit nr.6 - KAMP zaterdag 22 & zondag 23 april 2017

15-03-2017 07:21 - Afgelopen weekend waren veel van jullie bij activiteit nr. 5 van de pupillenkalender. Wat was het leuk!

Ook de toppers vertelden dat ze een leuke ochtend met jullie hebben gehad. Nieuwsgierig wat er gebeurd is? In de volgende nieuwsbrief kan je meer over deze activiteit lezen.

Vandaag sturen we de uitnodiging voor de volgende activiteit: KAMP! 

Let op: deze activiteit staat in de jaarplanning van vrijdag 21 op zaterdag 22 april, maar i.v.m. de medaillewedstrijd in Emmen (22 april) is deze verplaatst naar zaterdag 22 april tot en met zondag 23 april. Wij vinden het leuk als jullie niet alleen bij het kamp zijn, maar ook de wedstrijd in Emmen meedoen om het atletiekweekend af te trappen. Komt dit niet uit? Dan ben je natuurlijk gewoon welkom op het kamp. 

Het kamp duurt twee dagen, meer informatie vind je in de bijlage. Verdere info ontvang je na de sluitingsdatum voor het opgeven (dat is 7 april 2017). 
Opgeven kan uitsluitend via https://goo.gl/forms/aBij3Vxm3d0usFEr2  (zelfde link als in de uitnodiging). 

Wil je meedoen met de medaillewedstrijd, dan geef je jezelf op. Dit gaat niet via het formulier over het kamp of de trainers. 

De betaling voor het kamp vindt plaats op het kamp zelf. Hier meld u uw kind aan bij aankomst & kunt u direct contant betalen.

Hopelijk zien we jou en je vrienden op het kamp. Vorig jaar was een succes, wij hebben er weer veel zin in!


Lees eerst goed de uitnodiging & het aanmeldformulier, hierin staan een hoop opties die je vragen misschien al beantwoorden. 

Mocht je hierna nog vragen hebben, dan kun je terecht bij je trainers of anders contact opnemen met Anouk Trooster (trainer pup c):  astrooster@home.nl . 

Nogmaals, opgeven kan uitsluitend via de link. 

Groetjes van je trainers,

Anke, Robin, Cyrille, Widmer, Martijn, Eva M., Fenna, Niels, Sanne, Esmay, Lieke, Malu, Luca Floor, Jurgen,
Bouwe, Irene,  Paulien, Eva R. & Anouk

Uitnodiging & het aanmeldformulier

© Copyright 2018 - Groningen Atletiek