Alle nieuwsberichten

Uitnodiging activiteit nr.9- pupillen gaan NK outdoor kijken

01-07-2017 17:00 - Een kleine week terug hebben wij jullie al een tipje van de sluier gestuurd. Nu is het dan tijd voor het grote nieuws:

De Nederlands Kampioenschappen Outdoor komt eraan!!!!

In de week van 13-14-15-16 juli is Utrecht de stad waar de Nederlandse toppers gaan strijden om de vurig gewenste gouden medaille. Een ontzettend leuke groep was mee naar de NK Indoor en ook de Groningse atleten vonden jullie enthousiasme super motiverend! Wat wil je nog meer horen!

Daarom vragen wij aan jullie, kom je ons weer mee helpen met aanmoedigen? Zorgen dat ze nog een beetje harder kunnen lopen, hoger springen of verder stoten.

De dag dat wij willen gaan aanmoedigen is zondag 16 juli. Op die dag is de kidsrun en zijn de meeste finales. Waar we ook zeker kans hebben toppers van onze club te kunnen aanmoedigen!  


Het programma begint die dag om 13:30 met het polstokhoogspringen van de meerkamp mannen en sluit van om 18:00 met de finale 200m. Kijk in de bijlage voor meer informatie.

Er kunnen ongeveer 20 kinderen mee. Dus geef je snel op!! Dat kan tot vrijdag 7 juli via deze link: https://goo.gl/forms/vaBhLRTJWPBJFJuu1

Sportieve groetjes van je trainers;
Irene, Anke, Cyrille, Paulien, Widmer, Fenna, Martijn, Eva M., Bouwe, Robin, Esmay,  Lieke, Malu, Floor, Jurgen, Luca, Niels, Sanne, Joey, Paulien P., Anouk & Eva R.

Bijlage
© Copyright 2017 - Groningen Atletiek