Alle nieuwsberichten

Pupillennieuws

05-04-2017 17:08 - We kijken terug op een zeer plezierige trainingswedstrijd van afgelopen maandag

Trainingswedstrijd

Ik hoop dat de kinderen genoten hebben. Ook hopen we dat de kinderen die voor het eerst aan een wedstrijd hebben meegedaan het niet te spannend vonden, maar enthousiast zijn geworden, zodat we ze terug zien bij de medaillewedstrijden. Daar zijn jullie via de wedstrijdcoördinatie al over geïnformeerd.

Van een aantal ouders heb ik foto’s en een filmpje ontvangen. Dus dat wil ik graag met jullie delen:
Bekijk het album: https://www.myalbum.com/album/x0YMIIZfd2Gi
Bekijk het filmpje: https://youtu.be/xwDLrHPoAaw

Dank Mieke en Dennis voor het delen.

Verder op de pagina Pupillentrainers een aangepast overzicht van de bezetting van de groepen. Paulien komt op maandag Cyrille versterken bij de mini’s.En Joey gaat als stagiair aan de slag bij de B’s en A2’s. Hij volgt de opleiding Sportmanagement bij de Hanzehogeschool en de cursus Trainer-coach niveau 3 bij de Atletiekunie. We hopen dat hij veel van onze trainers kan leren en dat de kinderen veel van hem kunnen leren.


Wachtlijst, Sporthopper en instroomgroep


Bij de mini-, C- en B-pupillen kunnen op dit moment geen nieuwe kinderen instromen. Er zijn nog een aantal kinderen die een proeftraining volgen. Als zij het leuk vinden kunnen ze lid worden en bij de groep blijven. Daarna stoppen we weer even met toelaten van nieuwe kinderen.

Vorige week vrijdag zijn we namelijk gestart met de Sporthopper – 40 kinderen van 6, 7 & 8 jaar maken kennis met atletiek op 4 vrijdagen. Als de trainingen voor de Sporthopper zijn afgelopen willen we vanaf vrijdag 21 mei deze groep continueren voor de kinderen die na de sporthopper willen blijven en nieuwe kinderen die proeftraining willen volgen. Op die manier ontstaat er voor de mini-, c- en b-pupillen een instroomgroep. Is er in de eigen leeftijdsgroep een plek, dan kunnen ze op termijn doorstromen naar de eigen groep. We gaan kijken hoe dat bevalt, dat hebben we nog niet eerder zo gedaan.

Tot zover het laatste pupillennieuws.

Groet,

Karin Harmelink
Pupillencoördinator Groningen Atletiek

© Copyright 2018 - Groningen Atletiek