Alle nieuwsberichten

Bezetting groepen

02-02-2017 04:46 - Vanaf a.s. maandag 6 februari is er weer een wijziging in de bezetting bij een aantal groepen.

Dit heeft te maken met de terugkomst van Niels uit Ierland, daar zijn we natuurlijk heel blij mee.En ook met de wijziging in studieroosters van enkele trainers. We proberen de wijzigingen zoveel mogelijk te beperken, maar kunnen het helaas niet altijd voorkomen.
Gelukkig is er ook weer een vertrouwd gezicht terug, Paulien Plat.
Bij de C pupillen is nog een vacature, we hopen die nog in te vullen; dat gaat vast lukken. A.s. Maandag is Eva Mollema er in elk geval nog, daarna kan ze helaas vanwege haar studierooster voorlopig niet meer. 

Op de pagina pupillentrainers staat het nieuwe schema.

 

Pupillenkamp zaterdag 22 en zondag 23 april


Jullie hebben in september en overzicht gekregen van de extra activiteiten die de trainers elke maand organiseren. In april staat het kamp gepland. Vorig jaar een groot succes.
Nu hebben we net te horen gekregen dat de eerste medaille-wedstrijd voor de pupillen op zaterdag 22 april is en dan is ook het kamp gepland (met overnachting van vrijdag op zaterdag).
We gaan nu het kamp een dag verschuiven. Dat betekent dat het kamp start op zaterdag 22 april na de wedstrijd en de overnachting dus zaterdagavond is en eindigt op zondag 23 april.
Dat is tevens voor de meeste kinderen de start van de meivakantie.


Nadere informatie volgt. Maar het leek ons goed dit alvast aan jullie door te geven.


Trainingswedstrijd

En dan nog een nieuwe datum: op maandag 3 april tijdens de training houden we een trainingswedstrijd. We doen dit om alle kinderen (en dan vooral de kinderen die nog geen wedstrijden hebben gedaan), te laten ervaren hoe het is om aan een echte wedstrijd mee te doen, met de officiële regels, startpistool, juryleden, wedstrijdleider etc. En natuurlijk ook voor ouders om te laten zien hoe het allemaal in z’n werk gaat en wat jullie zelf kunnen doen als jurylid of groepsbegeleider. We hopen dat jullie dan zo enthousiast worden en het zomerseizoen ook meedoen met wedstrijden. Ook daarover later meer.


Als er vragen zijn, horen we dat graag.

Groet,

Karin Harmelink
Pupillencoördinator Groningen Atletiek

© Copyright 2018 - Groningen Atletiek