De € 12,50 regeling

Inleiding

Sinds  jaren kennen we bij  Groningen Atletiek de € 12.50 regeling, voor pupillen en junioren C/D. Volgens deze regeling betaalt de atleet een voorschot van minimaal € 12.50, waarna de club zorg draagt voor inschrijving. 

Werkwijze

De  € 12.50 regeling werkt als volgt. Iedere atleet die meedoet aan wedstrijden en zich daarbij inschrijft via de wedstrijdsecretaris heeft een zogenaamde wedstrijdrekening bij de club. De atleet stort periodiek een voorschot, en de club verzorgt de inschrijving voor de wedstrijden. 

Het is dus zaak dat iemand die zich inschrijft voor een wedstrijd een positief saldo heeft op zijn/haar wedstrijdrekening. Dit kan bereikt worden door regelmatig, al naar gelang er wedstrijden gedaan  worden, een voorschot te storten. 

1 keer per jaar krijgt men een afrekening van deze regeling, eind oktober/november.

Voorbeelden

  • Iemand loopt geen wedstrijden. Hoeft dus ook geen € 12.50 te storten, en krijgt ook geen rekeningoverzichten.
  • Iemand loopt slechts één keer per jaar een wedstrijd. Na zich ingeschreven te hebben stort hij onmiddellijk het inschrijfgeld op de rekening van wedstrijdgelden. Een voorschot is in zo'n geval niet nodig.
  • Iemand loopt regelmatig wedstrijden. Het totale bedrag aan inschrijfgeld bedraagt ongeveer € 40.00 per jaar. Door een wat ruimer voorschot te betalen, en/of door vaker een voorschot te betalen staat hij nooit 'rood', en zo valt de eindafrekening over het jaar ook mee.

 

Het rekeningnummer van Groningen Atletiek NL71INGB0000909087  of NL50SNSB0950213586

Graag duidelijk de naam van de atleet  vermelden

Nog vragen mail de penningmeester.                                      

                                              

                                             

Groningen Atletiek op
facebook

Locatie

Runnersworld

Runnersworld Groningen

DAKA

DAKA
© Copyright 2018 - Groningen Atletiek