Informatie lidmaatschap

Nieuwe leden

Wat leuk dat je interesse hebt in atletiek!

Groningen atletiek heeft een breed aanbod voor onze noordelijke atleten onderverdeeld in baanatletiek en loopsport. Er is voor iedereen (beginners, gevorderden, jong en oud) wel een geschikte groep te vinden om zich bij aan te sluiten. Je bent van harte welkom om 4 keer gratis mee te trainen om te kijken of atletiek, en in het bijzonder Groningen Atletiek bij jou past als vereniging. Je kunt je hier aanmelden voor de proeftraining. Of je kunt je direct aanmelden via het aanmeldingsformulier.

Loopsport
Veel looptrainingen vinden plaats in ons prachtige stadspark in Groningen of in de omgeving van Roden. Er zijn diverse loopgroepen. Op deze pagina vind je een overzicht van de diverse goepen.

Baanatletiek
Ook voor de baanatleten is er voldoende keus. Van beginnende sporters tot toptalenten, van pupil tot master is er een bijpassende groep. Daarnaast zijn mensen met een beperking ook zeer welkom bij Groningen Atletiek. De GSA (Groningen Speciaal Atletiek) is een trainingsgroep voor mensen met een verstandelijke beperking.

Het lidmaatschap wordt altijd aangegaan voor een heel kalenderjaar. Opzegging en duur lidmaatschap (statutair): van 1 januari tot en met 31 december.
Opzeggen voor het volgende kalenderjaar dient vóór 1 november te geschieden. Dit kan door een briefje te sturen naar de ledenadministratie: Groningen Atletiek, Postbus 6074, 9702 HB Groningen. Mailen mag ook! Voor meer informatie over het lidmaatschap zie onder contributie.

 

 

Groningen Atletiek op
facebook

Locatie

Runnersworld

Runnersworld Groningen

DAKA

DAKA
© Copyright 2018 - Groningen Atletiek